Το ούζο Πλωμαρίου Άδολο γεμίζει την Χριστουγεννιάτικη Αθήνα με γεύσεις και μυρωδιές - Κεντρική Εικόνα

Το ούζο Πλωμαρίου Άδολο γεμίζει την Χριστουγεννιάτικη Αθήνα με γεύσεις και μυρωδιές

20 Δεκέμβριος 2018Εικόνα στην Αγορά

Κάτι υπέροχο μαγειρεύεται στο Yoleni’s στο Κολωνάκι και γεμίζει την Αθήνα μυρωδιές γλυκάνισου!

Στα περίφημα Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou που διοργανώνονται στο Yoleni’s Flagship store, η γνωστή σεφ εμπνέεται από το premium Ούζο Πλωμαρίου Άδολο για να δημιουργήσει πρωτότυπες γεύσεις, αλλά και να μοιραστεί με τους καλεσμένους της γαστρονομικά μυστικά και συνταγές μέσα σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Πρόσφατα, το premium Ούζο Πλωμαρίου Άδολο αποτέλεσε την έμπνευση για μοναδικές συνταγές από την σεφ Ντίνα Νικολάου, η οποία οδήγησε τους συμμετέχοντες σε ένα δημιουργικό ταξίδι στις γεύσεις και τα αρώματα του πιο αγαπημένου premium ελληνικού αποστάγματος. Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη ντελικάτη γεύση του με τα αρώματα γλυκάνισου και τις διακριτικές λεμονάτες νότες του. Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο προσφέρθηκε σε δροσιστικές συνταγές cocktail από τον καταξιωμένο bartender Διονύση Πολάτο, ο οποίος έδωσε tip για την παρασκευή των cocktail και για τους τρόπους αξιοποίησης του ultra premium ελληνικού αποστάγματος, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, στο bar!

Τα Yoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou αφορούν κύκλους σεμιναρίων με σκοπό την προβολή των αυθεντικών ελληνικών προϊόντων καθώς των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από αυτά.