Μοναδικές Χριστουγεννιάτικες προσφορές και φέτος από την Huawei - Κεντρική Εικόνα

Μοναδικές Χριστουγεννιάτικες προσφορές και φέτος από την Huawei

20 Δεκέμβριος 2018Εικόνα στην Αγορά

Σχετικά άρθρα

Φέτος τα Χριστούγεννα μπορείτε να αποκτήσετε το smartphone που πάντα επιθυμούσατε και να μοιράσετε δώρα και χαμόγελα στους αγαπημένους σας με την υπογραφή της Huawei. Η φετινή εντυπωσιακή εορταστική προσφορά 1+1, δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν δώρο τα καλύτερα smartphone της αγοράς με δώρο άλλη μία συσκευή.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε η Huawei να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τους Έλληνες καταναλωτές  για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την προτίμηση που δείχνουν στα προϊόντα της. Έτσι, αυτές τις γιορτινές ημέρες και έως τις 7 Ιανουαρίου έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μερικά από τα καλύτερα smartphone της αγοράς με δώρο άλλη μία συσκευή.
 
Σε ρόλο λοιπόν Άγιου Βασίλη και φέτος, με την απόκτηση του Mate20 Pro, η Huawei σας κάνει δώρο το Huawei P20 lite, ενώ με την αγορά του Huawei Mate 20 lite ή του Huawei P20 Pro, παίρνετε δώρο το Huawei Y5 2018.
 
Τα Χριστουγεννιάτικα νέα όμως δε σταματούν εδώ, διότι από τις 21 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και το νέο Huawei P Smart 2019! Με τα απίθανα χαρακτηριστικά και την ακόμα πιο καταπληκτική τιμή.
 
Το HUAWEI P smart κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2017 με μεγάλη επιτυχία, το τελευταίο όμως μοντέλο της σειράς, HUAWEI P smart 2019 εμφανίζεται βελτιωμένο σε όλους τους τομείς ενσωματώνοντας στοιχεία τελευταίας τεχνολογίας και ακόμα καλύτερο σχεδιασμό, καλύπτοντας  τις πολυδιάστατες απαιτήσεις των σημερινών καταναλωτών.
 
Το νέο smartphone διαθέτει μια μεγάλη οθόνη HUAWEI Dewdrop και έναν νέο και ακόμα ισχυρότερο οκταπύρηνο επεξεργαστή, τον Kirin 710. Το HUAWEI P smart 2019 προσφέρει την γνωστή ποιοτική εμπειρία χρήσης της σειράς HUAWEI P smart όπως επίσης και κάμερες AI υψηλών επιδόσεων μπροστά και πίσω για να μοιράζετε περήφανα τις γιορτινές φωτογραφίες που θα έχετε τραβήξει.

TAGS