Ο ΑΒ Βασιλόπουλος θέλει το e-fresh; - Κεντρική Εικόνα

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος θέλει το e-fresh;

13 Δεκέμβριος 2018Εικόνα στην Αγορά

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τους επικεφαλής του ηλεκτρονικού καταστήματος e-fresh βρίσκεται η διοικητική ομάδα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως αναφέρουν στο Capital.gr πηγές με γνώση των επαφών. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις το αμέσως προσεχές διάστημα. Ωστόσο αδιευκρίνιστο παραμένει αν η σημερινή ομάδα του e-fresh θα παραμείνει ή η ΑΒ Βασιλόπουλος θα αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του e-fresh.

Η ουσία είναι ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία διαθέτει ήδη το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, το ΑΒ Click2Shop, επιδιώκει να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στη συγκεκριμένη αγορά η οποία καταγράφει διψήφια ποσοστά ανάπτυξης. Παράλληλα μέσω του e-fresh, που αποτελεί ουσιαστικά ένα από τα πρώτα "καθαρόαιμα” αυτόνομα online supermarket της χώρας, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα αποκτήσει, αν και εφόσον πραγματοποιηθεί το deal, την τεχνογνωσία και ένα από τα πιο οργανωμένα κέντρα συλλογής και διανομών, κάτι που αποτελεί "κλειδί” για τη λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Πηγή: Capital.gr.