Οι ιατρικές αποστολές των Γιατρών του Κόσμου συνεχίζονται, με την υποστήριξη της BWIN - Κεντρική Εικόνα

Οι ιατρικές αποστολές των Γιατρών του Κόσμου συνεχίζονται, με την υποστήριξη της BWIN

13 Δεκέμβριος 2018Πολιτική & Οικονομία

Οι Γιατροί του Κόσμου επισκέφθηκαν χθες το πρωί, το Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεώνα, με οδοντιατρικό κλιμάκιο, μεριμνώντας για την υγεία των πιο ευπαθών ομάδων και ειδικά των μικρών παιδιών. Πιστεύοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και η πρόσβαση στην υγεία είναι δικαίωμα όλων μας, οι Γιατροί του Κόσμου και η bwin συνεχίζουν με αυτόν τον τρόπο τα προγράμματα ιατρικών αποστολών ανά την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οδοντιατρική ομάδα ενημέρωσε τις μαθήτριες και τους μαθητές για θέματα πρόληψης και στοματικής υγιεινής, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε οδοντιατρικό έλεγχο και μοίρασε στο τέλος οδοντόβουρτσες σε όλα τα παιδιά του σχολείου.

Η bwin, μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες παγκοσμίως, στηρίζει τους Γιατρούς του Κόσμου να υλοποιήσει αιτήματα που έχει γεννήσει η ελληνική κοινωνία και που ταυτόχρονα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της bwin.  Ο πυλώνας Κοινωνία, είναι άλλωστε ένας βασικός πυλώνας για την bwin και σκοπός της είναι να προσπαθήσει να την υποστηρίξει με καινοτόμες δράσεις κοντά στον άνθρωπο.