Ο Χρήστος Σίμος στη θέση του Λευτέρη Κρέτσου στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας - Κεντρική Εικόνα

Ο Χρήστος Σίμος στη θέση του Λευτέρη Κρέτσου στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

19 Νοέμβριος 2018Εικόνα στην Αγορά

Νέος Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ορίζεται ο Χρήστος Σίμος, με απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

Την απόφαση διορισμού του Χρήστου Σίμου στη θέση του μετακλητού ΓΓΕΕ, που ήταν κενή από τότε που ο Λευτέρης Κρέτσος αναβαθμίστηκε σε υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, υπογράφει ο πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς.

Ο Χρήστος Σίμος γεννήθηκε το 1977 στο Περιστέρι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούσαν την εκπαίδευση, την καταγραφή των βάσεων δεδομένων για τις ανθρωπιστικές επιστήμες στην Ελλάδα, τον πολιτικό λόγο κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης και την κοινωνιολογία του αθλητισμού. Ως δημοσιογράφος εργάστηκε στο ρδιόφωνο, στον περιοδικό και ημερήσιο Τύπο και μεταξύ άλλων στην “Αυγή”.