Γεννηματά μετά τη συνάντηση με Σημίτη: "Ματαιοπονούν- Θα μείνουν με τη λάσπη στα χέρια" - Κεντρική Εικόνα

Γεννηματά μετά τη συνάντηση με Σημίτη: "Ματαιοπονούν- Θα μείνουν με τη λάσπη στα χέρια"

19 Νοέμβριος 2018Πολιτική & Οικονομία

Σχετικά άρθρα

Μήνυμα ενότητας και στήριξης στον Κώστα Σημίτη και παράλληλα ισχυρού μετώπου απέναντι σε όσους επιδιώκουν τη διάλυση της Κεντροαριστεράς, έστειλε η Φώφη Γεννηματά, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχαν στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή, στον απόηχο της απόφασης της Αρχής νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ζήτησε το άνοιγμα λογαριασμών του και σχετικά δημοσιεύματα για πιθανή εμπλοκή του σε υπόθεση διαφθοράς.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ματαιοπονούν. Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν, γιατί εμάς θα μας ξαναβρούν μπροστά τους», σχολίασε δηκτικά, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, μετά το πέρας του τετ-α-τετ που είχε με τον κ. Σημίτη, εμμένοντας στις καταγγελίες της ότι η υπόθεση υποκινείται από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό μέσω «ανίερων συμμαχιών» με τη δεξιά και την ακροδεξιά και με στόχο τη σπίλωση της Κεντροαριστεράς και την άλωση του χώρου.

Η Φώφη Γεννηματά έχει καταγγείλει πολλάκις εκστρατεία κατασυκοφάντησης της δημοκρατικής παράταξης και αναβίωσης του βρώμικου 89’, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι επιχειρούν μεταξύ άλλων αντιπερισπασμό από τις αποτυχίες τους και συγκάλυψη σκανδάλων της δικής τους διακυβέρνησης, που θα έπρεπε να απασχολήσουν τη Δικαιοσύνη.

«Οι πολίτες έχουν κρίση και γνώση. Κατανοούν ότι ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να συγκαλύψει την αποτυχία του, δεν διστάζει να διαλύσει το παν, μήπως και διασώσει κάποιο εκλογικό ποσοστό επιβίωσης. Ο αποτυχημένος σε όλα πρωθυπουργός, τελειώνει την παράστασή του επιχειρώντας να κάψει και τους θεσμούς, όπως έκαψε την οικονομία, την παιδεία, την υγεία, την ασφάλεια και τις ζωές των ελλήνων πολιτών», σχολίαζαν χαρακτηριστικά πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, «καρφώνοντας» ταυτοχρόνως τη ΝΔ ότι παρακολουθεί το πολιτικό σχέδιο σκανδαλολογίας του κ. Τσίπρα «αμήχανη αν όχι ικανοποιημένη».

Υπενθυμίζεται ότι και ο ίδιος ο Κώστας Σημίτης, είχε κάνει λόγο για «συκοφαντίες», τονίζοντας ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει και χαρακτηρίζοντας τον όποιο έλεγχο ευπρόσδεκτο, ενώ είχε δηλώσει δηκτικά: «Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει. Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας».

Στην έναρξη της συνάντησης του Κώστα Σημίτη με τη Φώφη Γεννηματά, οι δυο τους είχαν και μία στιχομυθία μπροστά στις κάμερες, όταν ο πρώην πρωθυπουργός σχολίασε «ελπίζω την επόμενη φορά να συναντηθούμε για κάτι καλό» και η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ του απάντησε: «θα είναι σίγουρα, το βράδυ των εκλογών».

 

Πηγή: skai.gr