Στην Ελλάδα η παγκόσμια παρουσίαση του νέου Range Rover Evoque - Κεντρική Εικόνα

Στην Ελλάδα η παγκόσμια παρουσίαση του νέου Range Rover Evoque

15 Νοέμβριος 2018Εικόνα στην Αγορά

«Εξαργυρώνοντας»  την διαρκή της ανοδική πορεία προς την κορυφή της εσωτερικής κατάταξης των Εισαγωγέων στην Ευρώπη, η JLR αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Range Rover Evoque που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Μάρτιο, στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί μεγάλη διάκριση για τη χώρα και την εταιρεία, καθότι είναι η 1η φορά στην ιστορία της μάρκας που θα πραγματοποιηθεί μια Παγκόσμιου βεληνεκούς εκδήλωση στην Ελλάδα αλλά και για ένα τόσο σημαντικό μοντέλο, όπως το Νέο Range Rover Evoque, το Best-selling model στην ιστορία της μάρκας.

Πάνω από 5.700 εκπρόσωποι ΜΜΕ και ambassadors από όλο τον κόσμο όπως φυσικά και πολλά στελέχη από το Top Management Της JLR, αναμένεται να επισκεφθούν τη χώρα μας και να συμμετάσχουν στην παρουσίαση.

Θα προηγηθούν πριν το Επίσημο Παγκόσμιο Launch, σε τοπικό επίπεδο, μία σειρά εκδηλώσεων που θα αφορούν την ενημέρωση και προβολή του νέου αυτού πολλά υποσχόμενου εμπορικού μοντέλου από τη γκάμα Range Rover της Land Rover.