Oracle: Το OpenWorld 2018 παρουσιάζει τη νέα εποχή στο Cloud - Κεντρική Εικόνα

Oracle: Το OpenWorld 2018 παρουσιάζει τη νέα εποχή στο Cloud

23 Οκτώβριος 2018Εικόνα στην Αγορά

Η Oracle υποδέχεται, μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, περισσότερους από 60.000 πελάτες και συνεργάτες από 175 χώρες και 19 εκατομμύρια εικονικούς συμμετέχοντες στο Oracle OpenWorld 2018, το πιο καινοτόμο συνέδριο για την τεχνολογία του cloud.

Σε αυτήν την ετήσια εκδήλωση, ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και Chief Technology Officer της Oracle, θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες και πλέον συναρπαστικές τεχνολογίες που ενσωματώνονται στο cloud νέας γενιάς της Oracle και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την αξία των δεδομένων σε όλους τους κλάδους. Καθ' όλη την εβδομάδα, ο ίδιος και ο Mark Hurd, CEO της Oracle, θα συμμετέχουν σε συζητήσεις μαζί με εκπροσώπους από μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα στον επιχειρηματικό κόσμο, όπως AT&T Business, Cisco και Cummins. Ο Edward Screven, Chief Corporate Architect της Oracle, θα πλαισιώσει τον Mark Hurd για να συζητήσουν το ρόλο της ασφάλειας και του απορρήτου στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, μαζί με τους: Michael Hayden, πρώην Διοικητή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ, Jeh Johnson, πρώην Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικής Aσφάλειας (DHS) των ΗΠΑ, και Sir John Scarlett, πρώην επικεφαλής της βρετανικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (SIS).

Στο Oracle OpenWorld 2018 θα πρωτοστατήσει μια δυναμική ομάδα από σημαντικούς ανθρώπους που επηρεάζουν τη διαμόρφωση απόψεων και μελετούν τις μελλοντικές τάσεις — εκπροσωπώντας τους τομείς των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της πολιτικής, των επιστημών, του αθλητισμού και των μέσων ενημέρωσης. Στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι Brian Greene, φυσικός και συνιδρυτής του World Science Festival, Sophie Hackford, μελετήτρια μελλοντικών τάσεων, CEO της 1715 Labs, Nely Galán, παραγωγός και πρώην πρόεδρος τομέα Entertainment για την Telemundo, και ο Dr. Rand Hindi, CEO της Snips. Ο Rick Welts, πρόεδρος και Chief Operating Officer της ομάδας μπάσκετ των Golden State Warriors, θα μιλήσει στη φετινή εκδήλωση Inclusive Leadership για την ποικιλότητα και την ισότητα στη σημερινή ψηφιακή εποχή. Η γερουσιαστής Barbara Boxer και ο John Boehner, πρώην προεδρεύων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ανάμεσα σε άλλους πολιτικούς και πρόσωπα με επιρροή στον επιχειρηματικό κόσμο, θα συζητήσουν για τις απόψεις τους στο Oracle Leaders Circle, μια αποκλειστική εκδήλωση για ανώτερα στελέχη στο πλαίσιο του Oracle OpenWorld.

Το Oracle OpenWorld 2018 πραγματοποιείται στο Moscone Center και σε άλλους κεντρικούς χώρους της πόλης, θα έχει χιλιάδες συνεδρίες και ομιλητές, καθώς και εκατοντάδες επιδείξεις και μελέτες περιπτώσεων, για να παρουσιαστούν οι μοναδικοί τρόποι με τους οποίους το Oracle Cloud και οι αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η AI, η μηχανική εκμάθηση, το Blockchain, το IoT, τα Human Interfaces και η Oracle Autonomous Database φέρνουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα και δημιουργούν νέα επιχειρηματική αξία.

Επιπλέον, η Oracle ανακοίνωσε το Oracle Code One, ένα νέο διευρυμένο συνέδριο στο Oracle OpenWorld. Το Oracle Code One προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν για νέες καινοτομίες στην Java και αναδυόμενες τεχνολογίες, καθώς και πρόσβαση σε εργαστήρια πρακτικής εφαρμογής για τη δημιουργία εφαρμογών χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνολογίες στο Oracle Cloud.

Η Tania Weidick, Vice President, Event Marketing, Oracle, δήλωσε: «Το Oracle OpenWorld 2018 προσφέρει την εμπειρία ενός συνεδρίου παγκόσμιου επιπέδου, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν στο μέλλον του cloud, της τεχνητής νοημοσύνης και άλλων αναδυόμενων τεχνολογιών. Κάθε χαρακτηριστικό του συνεδρίου, από το δημιουργικό προγραμματισμό μέχρι τους διακεκριμένους ομιλητές, έχει σχεδιαστεί ώστε να προωθηθούν νέες ιδέες και συνεργασίες, καθώς και για να φέρει τους πελάτες και τους συνεργάτες μας πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους. Με τη φετινή εκδήλωση συνεχίζεται η εικοσαετής και πλέον ιστορία του συνεδρίου στο Σαν Φρανσίσκο, μια διοργάνωση που θα έχει θετική οικονομική επίπτωση, της τάξης των 195 εκατομμυρίων δολαρίων, στην πόλη».

TAGS