Η ηγεσία στον… Όλυμπο… - Κεντρική Εικόνα

Η ηγεσία στον… Όλυμπο…

13 Σεπτέμβριος 2018Εικόνα στην Αγορά

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης ηγεσίας  θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας στις 19-22 Σεπτεμβρίου, πρωτοβουλία της Κατερίνας Κανελίδου, Leadership Coach. Μια επιλεγμένη ομάδα ηγετών από την Ευρώπη θα συγκεντρωθούν στον  Όλυμπο για να αναπτύξουν τις ηγετικές τους δεξιότητες, υπό την καθοδήγηση τριών κορυφαίων coaches.

Η επιλογή του Όλυμπου έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία: ένα περιβάλλον πρόκλησης και μεταβλητό – όπως  τα μεταβλητά περιβάλλοντα στα οποία επιχειρούμε και ζούμε – με έντονο συμβολισμό και υπαρξιακή/φιλοσοφική σημασία.

Πρόκληση, εμπειρία και γνώση επιφυλάσσει το πρόγραμμα στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα δουλέψουν ολιστικά θέματα:  συμμετοχική ηγεσία, ψυχική ανθεκτικότητα, δέσμευση και συνέπεια στο όραμα, την ομάδα και τις ηγετικές αποφάσεις, καθώς επίσης διαύγεια στην λήψη αποφάσεων, εμπιστοσύνη και ομαδικότητα.

Ο στόχος είναι η ηγεσία να δοκιμάσει έναν ολιστικό τρόπο ανάπτυξης και εξέλιξης των δεξιοτήτων της.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στις 19-22 Σεπτεμβρίου και φιλοδοξεί να γίνει ένας ετήσιος θεσμός ανάπτυξης της ηγεσίας σε ένα περιβάλλον που ενέπνευσε Θεούς και Ανθρώπους.

Το πρόγραμμα συνδιοργανώνουν οι Κατερίνα Κανελίδου (Six Steps Ahead) και Leda Turai (L-CON Global) με τη συμμετοχή του Wassili Zafiris από το Άμστερνταμ.

Υποστηρικτές του προγράμματος το Κτήμα Semeli  ,το Robolo Boutique Hotel , η αλυσίδα Mod’s Hair .