Μαξίμου: «Η ΝΔ του συγκερασμού ακροδεξιάς και νεοφιλελευθερισμού θίχτηκε από την ομιλία του πρωθυπουργού» - Κεντρική Εικόνα

Μαξίμου: «Η ΝΔ του συγκερασμού ακροδεξιάς και νεοφιλελευθερισμού θίχτηκε από την ομιλία του πρωθυπουργού»

11 Σεπτέμβριος 2018Πολιτική & Οικονομία

«Εάν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αντί να σκέφτονται πώς θα κάνουν μικροπολιτική στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έδιναν λίγη προσοχή στην ομιλία του πρωθυπουργού, θα πρόσεχαν ότι εκτός από την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια, που διαψεύδει εκ νέου την καταστροφολογία της ΝΔ, μίλησε και για την ανάγκη αναχωμάτων στην ακροδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό που απειλούν το μέλλον και τη συνοχή της Ευρώπης», τονίζει το γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού απευθυνόμενο στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που έχει καταφέρει να συγκεράσει και την ακροδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό του Πινοσέτ μάλλον έχει τη μύγα και θίχτηκε».

Νωρίτερα, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, «ο κ. Τσίπρας ήταν σήμερα εκτός τόπου και χρόνου. Αντί να μιλήσει για το μέλλον της Ευρώπης, όπως ήταν το θέμα για το οποίο προσκλήθηκε, άρχισε να απαριθμεί τις τάχα επιτυχίες της κυβέρνησής του», γεγονός που «προκάλεσε καταιγισμό ερωτημάτων από ξένους ευρωβουλευτές που δεν έχουν βέβαια μόνο γνώση, αλλά και άποψη για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».