ΕΡΤ: Aνακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με τη Super League  - Κεντρική Εικόνα

ΕΡΤ: Aνακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με τη Super League

10 Αύγουστος 2018Εικόνα στην Αγορά

Τη συμφωνία της με τις επτά, μέχρι πρότινος «άστεγες» τηλεοπτικά, ΠΑΕ της Super League επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ. Οπως ξεκαθαρίζει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, η σχετική συμφωνία θα υπογραφεί «άμεσα» και καλύπτει τη σεζόν 2018-19 καθώς και την επόμενη, υπό την προϋπόθεση της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει: «Διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοίκηση της Super League υπογράφει άμεσα η ΕΡΤ. Το συμβόλαιο προβλέπει την κάλυψη 105 αγώνων την πρώτη χρονιά (2018-2019), με πρόβλεψη για κάλυψη και της σεζόν 2019-2020, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου. Η σύμβαση καλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία.

Αντιπροσωπεία της Super League βρέθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Νίκο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παράλληλα με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, εξετάζοντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Της συνάντησης προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη των αρμοδίων υπουργών με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες