Έφυγε από την ζωή ο Θοδωρής Τσεμπερούλης - Κεντρική Εικόνα

Έφυγε από την ζωή ο Θοδωρής Τσεμπερούλης

21 Ιούλιος 2018Εικόνα στην Αγορά

Μετά από τρία χρόνια σκληρής μάχης ο Θοδωρής Τσεμπερούλης, έμπειρο και καταξιωμένος στέλεχος της αγοράς λιανεμπορίου και FMCG, έφυγε από την ζωή.

Mετά από ένα καρδιακό επεισόδιο τον Ιούνιο του 2015, που τον άφησε για 20 λεπτά φυσικά νεκρό και 8 μήνες νοσηλείας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, είχε εισαχθεί από τον Φεβρουάριο του 2016 στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης», όπου γινόταν προσπάθεια αποκατάστασης της κινητικότητας και της κινητικής λειτουργίας στα άκρα του καθώς και βελτίωσης της αναπνευστικής και αιμοδυναμικής κατάστασης του.

Μάλιστα, για την κάλυψη των εξόδων θεραπείας είχε πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 η εσπερίδα «Humarketing. To Marketing όπως θα έπρεπε. Ανθρώπινο» από  την Direction Βusiness Network σε συνεργασία με τον ΕΣΒΕΠ και το ΕCR Hellas και τη στήριξη, για πρώτη φορά, 14 εκ των σημαντικότερων θεσμικών φορέων της αγοράς.

Ο Θοδωρής Τσεμπερούλης ξεκίνησε την καριέρα του από την Tasty Foods και συνεργάστηκε με πολυεθνικές όπως η Bic Violex και Henkel Ελλάδας, Ιταλίας και Γερμανίας. Το 2012 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Μάρκετινγκ της Mαρινόπουλος Α.Ε., ενώ από το 2014 ανέλαβε πλήρως όλη την ανάπτυξη πωλήσεων της εταιρείας μέχρι την στιγμή του τραγικού συμβάντος.

Η εξόδιος ακολουθία  θα τελεστεί την Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 12:00 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή.

Παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντα είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν  στην Κιβωτό του Κόσμου (Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού).