Όμιλος Fourlis: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για τα στελέχη του - Κεντρική Εικόνα

Όμιλος Fourlis: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για τα στελέχη του

18 Ιούλιος 2018Αειφορία & ΕΚΕ

Ο Όμιλος FOURLIS, είναι ο πρώτος Όμιλος εταιρειών στην Ελλάδα, που σχεδίασε και υλοποίησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης αποκλειστικά για τα στελέχη του.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τον κλάδο της Λιανικής, στον οποίο δραστηριοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια, ο ‘Ομιλος FOURLIS αναγνωρίζει τις σημερινές συνθήκες της συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς και του ισχυρού ανταγωνισμού. Για το λόγο αυτό θέτει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη των δικών του ανθρώπων, με την παροχή των κατάλληλων γνωστικών εφοδίων.

Πρωτοπορώντας λοιπόν δημιούργησε και υλοποιεί από το 2016, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που αφορά τον κλάδο της Λιανικής (FOURLIS Retail MBA Program) και απευθύνεται αποκλειστικά στα στελέχη των εταιρειών του Ομίλου FOURLIS, IKEA Housemarket, INTERSPORT, THE ATHLETES FOOT, Trade Logistics, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Τα μαθήματα διδάσκονται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς αλλά και επαγγελματίες του Ομίλου FOURLIS ενώ η παρακολούθηση των μαθημάτων ολοκληρώνεται μετά από περίπου 2,5 χρόνια.

Η καινοτόμος αυτή πρωτοβουλία αποτελεί μία πολύ μεγάλη επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό. Ταυτόχρονα επιβεβαιώνει τη σταθερή βούληση του Ομίλου να αναδείξει τον καλύτερο εαυτό των δικών του ανθρώπων, αλλά και τη διαχρονική δέσμευσή του απέναντι στους καταναλωτές για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.

Ο Όμιλος FOURLIS μεριμνώντας πάντα προς όφελος των εργαζομένων του, βασίζεται σε αυτούς, στον ενθουσιασμό τους, την αφοσίωση τους και παρέχει ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, σε ένα περιβάλλον που προάγει την αξιοκρατία, την αξιοπρέπεια, την ασφαλή εργασία και υποστηρίζει τη δημιουργικότητα.

TAGS