Το «ταξίδι με πλοίο στα ελληνικά νησιά» στο top10 του World’s Best Journeys 2018 - Κεντρική Εικόνα

Το «ταξίδι με πλοίο στα ελληνικά νησιά» στο top10 του World’s Best Journeys 2018

18 Ιούλιος 2018Πολιτική & Οικονομία

Στα 50 ταξίδια που πρέπει να κάνει κάποιος στη ζωή του -και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη δεκάδα- περιλαμβάνει τα ελληνικά νησιά ο ταξιδιωτικός ιστότοπος Flight Network.

Στην έρευνά του «World’s Best Journeys 2018» -η οποία διενεργήθηκε με τη συνεργασία περισσότερων από 500 δημοσιογράφων, ταξιδιωτικών γραφείων, εκδοτών και bloggers- το Flight Network τοποθετεί τα ελληνικά νησιά στην ένατη θέση της κατάταξης με τους προορισμούς που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί.

Όπως σημειώνει στο δημοσίευμά του το Flight Network, «ηλιοβασιλέματα, μυθικά ερείπια και καταγάλανα νερά προσελκύουν ταξιδιώτες στα ελληνικά νησιά, όπου περιμένουν το πάθος, η περιπέτεια και ο πλούσιος πολιτισμός. Επειδή το Αιγαίο είναι η ψυχή της Ελλάδας, είναι ιδανικό να περάσετε τον περισσότερο χρόνο στα νερά του».

Πιο συγκεκριμένα η διαδρομή που προτείνει το δημοσίευμα είναι Αθήνα, Αίγινα, Ύδρα, Κύθνος, Κέα, Σύρος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Ίος, Σίφνος, Σαντορίνη και Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το World’s Best Journeys 2018, τα δέκα κορυφαία ταξίδια που πρέπει να κάνει κάποιος στη ζωή του, είναι τα εξής:  

1. Εκδρομή στην Ανταρκτική
2. Κρουαζιέρα στα νησιά Γκαλαπάγκος
3. Ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό σιδηρόδρομο στη Ρωσία
4. Πεζοπορία στο Μάτσου Πίτσου στο Περού
5. Roadtrip στη δυτική ακτή των ΗΠΑ
6. Ο γύρος της Ισλανδίας με αυτοκίνητο
7. Κρουαζιέρα στην Αλάσκα
8. Η διαδρομή του Αγίου Ιακώβου της Κομποστέλα, από τη νοτιοδυτική Γαλλία στη βορειοδυτική Ισπανία
9. Ταξίδι με πλοίο στα ελληνικά νησιά
10. Περιήγηση στις Δαλματικές Ακτές, στην Κροατία  

Πηγή: www.naftemporiki.gr