Το Μαξίμου καταγγέλλει σενάρια αποστασίας - ΝΔ: Βρίσκεται σε πανικό η κυβέρνηση - Κεντρική Εικόνα

Το Μαξίμου καταγγέλλει σενάρια αποστασίας - ΝΔ: Βρίσκεται σε πανικό η κυβέρνηση

27 Ιούνιος 2018Πολιτική & Οικονομία

Σενάρια αποστασίας καταγγέλλει η κυβέρνηση μετά την απώλεια και δεύτερου βουλευτή, μέσα σε μια εβδομάδα και την μείωση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας στο οριακό 152.

Ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε χαρακτηριστικά χθες με tweet του πως πρόκειται για «οργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας με τα λεφτά ολιγαρχών και τρίτων παραγόντων», ενώ το σενάριο αυτό πρώτος το ανακίνησε ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγες μέρες καταγγέλλοντας απειλές σε βάρος των βουλευτών των ΑΝΕΛ, με αφορμή τη στάση τους κατά την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Η Ν.Δ. από την πλευρά της αντέδρασε απαξιωτικά στα σενάρια αποσταθεροποίησης που καλλιέργησε η κυβέρνηση κάνοντας λόγο για πανικό. 

«Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό, γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν», ανέφερε η Πειραιώς, αντιδρώντας στα σενάρια αποστασίας για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη που διοχέτευσε η κυβέρνηση. Η Ν.Δ., μάλιστα, συμπλήρωσε χωρίς να μπαίνει περαιτέρω σε μια κατασκευασμένη συζήτηση και μένοντας σε μια λακωνική ανακοίνωση ότι, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».