Το Johnnie Walker για τη Γιορτή του Πατέρα - Κεντρική Εικόνα

Το Johnnie Walker για τη Γιορτή του Πατέρα

13 Ιούνιος 2018Εικόνα στην Αγορά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου είναι αφιερωμένη στον πατέρα. Γιατί μπορεί η γιορτή της μητέρας να είναι η πλέον γνωστή, ωστόσο έχει και ο κάθε μπαμπάς μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου την τιμητική του, που μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι αναμνήσεων με μια αίσθηση νοσταλγίας και χαράς και πρωταγωνιστή τις στιγμές που ζήσαμε μαζί του.

Λίγες ημέρες πρίν την ξεχωριστή αυτή ημέρα που φέτος γιορτάζεται την Κυριακή 17 Ιουνίου, το Johnnie Walker μας καλεί να αναλογιστούμε τι αξίζει να προσφέρουμε σε έναν άνθρωπο που οφείλουμε τόσα και έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η Ημέρα του Πατέρα συνιστά την καλύτερη ευκαιρία για εκλεκτά δώρα που εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απέραντη φροντίδα, αγάπη και συμβολή του.

Εξάλλου, η ίδια η ιστορία του εκλεκτού Οίκου αποτελεί μνεία για τη τη σημασία της πατρότητας και τον τρόπο με τον οποίο οι αξίες, όταν περνούν από γενιά σε γενιά, δημιουργούν το θαύμα της εξέλιξης. Μια ιστορία που μας γυρνά πίσω στο 1820. Τότε που ο John Johnnie Walker, άρχισε να πουλά στο παντοπωλείο του, σε ένα χωριό της Σκωτίας, το ουίσκι που κατάφερε να γίνει, χάρη στον γιο του Αλέξανδρο Walker και τον εγγονό του AlexanderWalker II, ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά παγκοσμίως και ένα εκλεπτυσμένο δώρο για τις αξιομνημόνευτες στιγμές μας.

Γιορτάστε και εσείς αυτή τη μοναδική ημέρα με την επιτομή του σκωτσέζικου blended ουίσκι και μοιραστείτε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης με τον αγαπημένο σας μπαμπά. Εξάλλου τα πιο όμορφα δώρα είναι αυτά που μοιραζόμαστε.