Μάνδρα: Γνώριζε το δολοφόνο της η 51χρονη - Κεντρική Εικόνα

Μάνδρα: Γνώριζε το δολοφόνο της η 51χρονη

25 Μάιος 2018Πολιτική & Οικονομία

Όλα δείχνουν ότι η 51χρονη που δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι την ώρα που ήταν έτοιμη να ανοίξει την πόρτα της μονοκατοικίας της στην οδό Πλαστήρα στη Μάνδρα, γνώριζε το δολοφόνο της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι τώρα η αστυνομία η γυναίκα, πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία και παράγοντα του ποδοσφαίρου, είχε βγει για να διασκεδάσει μαζί με επιστήθια φίλη της και λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα επέστρεψαν στα σπίτια τους. Όταν επέστρεψαν το θύμα κατέβηκε από το αυτοκίνητο της φίλης της και μπήκε στην αυλή του σπιτιού της. Εκεί φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι θανάτου ο δράστης της δολοφονίας. Από την εξερεύνηση του χώρου αλλά και την θέση που βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως ο δράστης φαίνεται να συνομίλησε με την 51χρονη και στην συνέχεια, σχεδόν εξ επαφής και ενώ την κοιτούσε, την πυροβόλησε δυο φορές με το όπλο του στην δεξιά μετωπική χώρα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να σωριαστεί αιμόφυρτη στο κεφαλόσκαλο.

Κοντά στο πτώμα δε βρέθηκε κάποια γυναικεία τσάντα, ενώ κινητό τηλέφωνο και κλειδιά, βρέθηκαν στις τσέπες του θύματος. Το γεγονός αυτό κάνει τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας που ερευνούν το έγκλημα να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, δράστης και θύμα να γνωρίζονταν και μάλιστα λίγα λεπτά πριν την δολοφονία να είχαν και συνομιλία. 

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν τις έρευνες, έψαξαν το παρελθόν της γυναίκας, διαπιστώνοντας πως ήταν παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία και παράγοντα του ποδοσφαίρου, με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά και είχαν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Το τελευταίο διάστημα η γυναίκα συνδέονταν με έναν άνδρα από την Τρίπολη, με τον οποίο όμως χώρισε όταν αντέδρασαν σε αυτό το δεσμό τα παιδιά της. Έκτοτε λέγεται πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος της έστελνε λουλούδια και απειλητικά σημειώματα, με αποτέλεσμα η 51χρονη να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Πηγή: newsit.gr