Νέα συνεργασία της Coca-Cola με το efood - Κεντρική Εικόνα

Νέα συνεργασία της Coca-Cola με το efood

18 Μαΐου 2018Εικόνα στην Αγορά

Τι πιο ωραίο από το να απολαμβάνετε το φαγητό σας με μία παγωμένη Coca-Cola; Το efood και η Coca-Cola, υποστηρίζοντας δυναμικά τη στρατηγική τους συμμαχία,  ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους με στόχο τη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των καταναλωτών. Τα Coca-Cola deals είναι ήδη διαθέσιμα για όλη την Ελλάδα έως και τις 27 Μαΐου και υπόσχονται απολαυστικούς συνδυασμούς στα πιο ωφέλιμα πακέτα. 

Όλοι οι χρήστες του efood έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν μοναδικών προσφορών από αγαπημένα εστιατόρια, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, απολαμβάνοντας μοναδικά πακέτα φυσικά παρέα με την αγαπημένη τους Coca-Cola!

Η συνεργασία των δύο μεγάλων εταιριών αποδεικνύει έμπρακτα την προσπάθεια δημιουργίας στοχευμένων δράσεων που θέτουν σε προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Στόχος και των δύο αποτελεί ο σχεδιασμός 360ᵒ  πακέτων που διευκολύνουν τον καταναλωτή, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ωφέλιμες προσφορές για κάθε περίσταση και κάθε προτίμηση.