Ευρωπαϊκή Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Τα logistics δείχνουν το δρόμο - Κεντρική Εικόνα

Ευρωπαϊκή Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Τα logistics δείχνουν το δρόμο

30 Μάρτιος 2018Εικόνα στην Αγορά

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος προσκαλεί την κοινότητα των logistics να γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Εφοδιαστικής Αλυσίδας, διοργανώνονται πανευρωπαϊκά διαφορετικές εκδηλώσεις με επίκεντρο τα Logistics δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί για τον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Κάθε χρόνο, την τρίτη Πέμπτη του Απριλίου, εταιρείες, οργανισμοί και ινστιτούτα ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφέρομενους να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις, να κατανοήσουν και να εξοικειωθούν με τις διαφορετικές δραστηριότητες που αποτελούν τον κλάδο των logistics.

Η Supply Chain Day είναι μία πρωτοβουλία του γερμανικού ινστιτούτου logistics BVL International με την υποστήριξη πολλών φορέων και επιχειρήσεων.

Η κάθε εταιρεία μπορεί να διοργανώσει τη δική της εκδήλωση και να το διαφημίσει στο http://www.supply-chain-day.com/.

Το ILME καλεί με πολύ χαρά όλους τους φίλους των logistics στην εκδήλωση που διοργανώνει για την Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας στο Μέγαρο ΟΛΠ, Ακτή Μιαούλη 10, Πειραιάς, στις 19/4/2018 στις 17.00 με θέμα ‘Η ζωή των Logistics εκτός αποθηκών’.

Μετά τις ενδιαφέρουσες ομιλίες, θα ακολουθήσει η απονομή των Ευρωπαϊκών Πιστoποιητικών ELA στους επιτυχόντες καθώς και η κορυφαία στιγμή της βραδιάς, η απονομή του Βραβείου «Γιάννης Κονετάς» και των Βραβειών «Μέγας Αλέξανδρος» στις δύο ελληνικές υποψηφιότητες στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του ΕLA (European Logistics Association) “Professional of the Year 2018” και “Project of the Year 2018”.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Για το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ilme.gr