Οι business των stars: Τα πιο νόστιμα burgers είναι αυτά που φτιάχνει ο Justin Timberlake - Κεντρική Εικόνα

Οι business των stars: Τα πιο νόστιμα burgers είναι αυτά που φτιάχνει ο Justin Timberlake

18 Φεβρουαρίου 2018Πρόσωπα & Απόψεις

Γράφει η Μαρία Γκουρτσιλίδου

 

 

 

 

Σε κάθε του εμφάνιση προκαλεί πανικό. Έχει βραβευθεί με τέσσερα Grammy και ένα Βραβείο Emmy, ενώ το 2002 ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τιτλό «Justified» πούλησε πάνω από 9 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ακολούθησε ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος, με τίτλο FutureSex/LoveSounds, ο οποίος κυκλοφόρησε το 2006 και περιλάμβανε τις νούμερο-ένα επιτυχίες "SexyBack", "My Love", και "What Goes Around... Comes Around". Ο λόγος; Για τον Justin Timberlake, ο οποίος με τους πρώτους δύο δίσκους του κατάφερε να πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Ο 37χρονος διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ μετά από απουσία πέντε χρόνων είναι ιδιαίτερα δραστήριος αφού εκτός από το πάθος του για τη μουσική έχει αναπτύξει και το επιχειρηματικό του ταλέντο.

Ο Justin Timberlake το 2007- μαζί με τους φίλους του Eytan Sugarman και Trace Ayala- άνοιξε το εστιατόριο – μπαρ «Southern Hospitality». Αρχικά στεγάστηκε σε ένα χώρο περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Υόρκη, όπου οι πελάτες στήνονταν στην ουρά για ώρες προκειμένου να καταφέρουν να βρουν τραπέζι και να δοκιμάσουν το αυθεντικό μπάρμπεκιου τύπου Memphis. Η απόλαυση ενός γεύματος στο εστιατόριο του Justin Timberlake ήταν για εκείνους μία συγκλονιστική εμπειρία. Στη συνέχεια, το Φεβρουάριο του 2011 το εστιατόριο μεταφέρθηκε στη σημερινή του τοποθεσία, στο κέντρο της Νέας Υόρκης.  

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, το «Southern Hospitality» έχει εδραιώσει τη φήμη του ως ένα από τα καλύτερα σημεία στη Νέα Υόρκη για φαγητό, ποτό και διασκέδαση. Οι σεφ έχουν καθιερώσει ένα αυθεντικό και ιδιαίτερο μενού με αποτέλεσμα το εστιατόριο να προσελκύει ορδές τακτικών πελατών. Καθώς η δημοτικότητά του συνεχίζει να αυξάνεται, τα κλειδιά για την επιτυχία του Southern Hospitality είναι τα ασυμβίβαστα πρότυπα στα οποία επιμένουν οι δημιουργοί του, η ποιότητα του φαγητού, το καλό ποτό και η άψογη εξυπηρέτηση σε ένα διασκεδαστικό και «ζωντανό» περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες για το εστιατόριο υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.southernhospitalitybbq.com, όπου το πρώτο μήνυμα που αντικρίζουν οι επισκέπτες είναι το «όταν είσαι εδώ… είναι σαν να είσαι στο σπίτι σου».

Φωτογραφία του χρήστη Southern Hospitality BBQ.