Ελληνικά Κελλάρια Οίνων: Χορηγός στα εγκαίνια της έκθεσης «Μικρές Ζωγραφιές 2017» - Κεντρική Εικόνα

Ελληνικά Κελλάρια Οίνων: Χορηγός στα εγκαίνια της έκθεσης «Μικρές Ζωγραφιές 2017»

08 Δεκεμβρίου 2017Πολιτική & Οικονομία

Σχετικά άρθρα

Τα κρασιά Λευκός & Μαύρος Κύκνος της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, θα συνοδεύσουν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής, «Μικρές Ζωγραφιές 2017», το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Ο Λευκός Κύκνος ένα ζωηρό, φρουτώδες Μοσχοφίλερο με ιδιαίτερα ανάλαφρα αρώματα και ανοιχτόχρωμο, λαμπερό χρώμα, παρέα με το Μαύρο Κύκνο της ποικιλίας Αγιωργίτικο με το βαθυκόκκινο, ρουμπινί χρώμα του, θα σας ταξιδέψουν με τις γεύσεις και τα αρώματά τους.

Η έννοια του «δώρου», που είναι η κεντρική ιδέα της φετινής Χριστουγεννιάτικης έκθεσης, εμπνέεται από το διάσημο Άγγλο ζωγράφο David Hockney. Σκοπός της έκθεσης είναι οι καλλιτέχνες να δημιουργήσουν τα δικά τους «δώρα» και οι άνθρωποι που θα τα επιλέξουν, να τα δωρίσουν με τη σειρά τους σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Όπως αναφέρει και ο κατάλογος της τελευταίας του έκθεσης στο Κέντρο Pompidou στο Παρίσι (Ιούνιος-Οκτώβριος 2017), ο Hockney κάθε πρωί μαζεύει εικόνες πολύχρωμων λουλουδιών στο iPad του και τις στέλνει στους φίλους του. Διαβάζοντας κανείς τη βιογραφία του, βρίσκει ότι τον Δεκέμβριο του 1962 εμπνέεται από τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ και δημιουργεί χαρακτικά που δωρίζει στην οικογένεια και στους αγαπημένους του για τις γιορτές.

H Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και τα πολυαγαπημένα κρασιά Λευκός και Μαύρος Κύκνος, θα σας συνοδεύσουν για άλλη μία φορά σε ένα ταξίδι γεύσης και αρωμάτων στους ιδιαίτερους δρόμους της Τέχνης και του Πολιτισμού. Ευχόμαστε η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς ενός δώρου, να συμβάλλει ευχάριστα στην γιορτινή διάθεση όλων μας.

Οι 25 καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή την ομαδική έκθεση είναι: Ηω Αγγελή, Γιάννης Αδαμάκης, Αλεξάνδρα Αθανασιάδη, Διαμαντής Αϊδίνης, Βανέσσα Αναστασοπούλου, Γιώργος Αυγέρος, Μίλτος Γκολέμας, Δημήτρης Εφέογλου, Μαρίνα Καρέλλα, Χρήστος Κεχαγιόγλου, Χάρης Κοντοσφύρης, Τζένη Κωδωνίδου, Νίκος Λαγός, Κυριάκος Μορταράκος, Ξενοφών Μπήτσικας, Σοφία Παπακώστα, Αχιλλέας Παπακώστας, Νατάσσα Πουλαντζά, Ιωάννα Ράλλη, Ρουμπίνα Σαρελάκου, Δέσποινα Φλέσσα, Φίλιππος Φωτιάδης, Μανώλης Χάρος, Γιάννης Ψυχοπαίδης, Daniel Egneus.

 

Διάρκεια έκθεσης: 8 – 31 Δεκεμβρίου 2017

                               Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20

Ώρες λειτουργίας: Τρ., Πέ. & Παρ. 11.00 - 15.00 & 17.00 – 20.00

       Τετ. 11.00 - 15.00 & Σάβ. 11.00 – 14.00

                   Κυριακή & Δευτέρα κλειστά