Οι business των stars: Η Sofia Vergara «κυνηγός» ταλέντων για την Latin World Entertainment - Κεντρική Εικόνα

Οι business των stars: Η Sofia Vergara «κυνηγός» ταλέντων για την Latin World Entertainment

10 Δεκεμβρίου 2017Πρόσωπα & Απόψεις

Γράφει η Μαρία Γκουρτσιλίδου

 

 

 

 

Η Sofia Vergara ήταν μόλις 17 ετών όταν πρωταγωνίστησε στην πρώτη της διαφήμιση για την Pepsi. Έκτοτε η πορεία της μετρά πολλά διαφημιστικά, επιτυχημένες συνεργασίες και φυσικά έναν «φουσκωμένο» τραπεζικό λογαριασμό.

Μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες tv stars της Αμερικής, η Sofia Vergara είναι συνιδιοκτήτρια της Latin World Entertainment. Η γνωστή σε όλους μας Gloria Delgado-Pritchett από τη σειρά Modern Family διακρίνοντας στην αγορά μία … έλλειψη managers για λατίνους stars ίδρυσε το 1994 στην Αμερική μαζί με τον Luis Balaguer, την εταιρεία management και ψυχαγωγίας «Latin World Entertainment». Πρόκειται για την πρώτη ισπανική εταιρεία που ιδρύθηκε στην Αμερική με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών management σε καλλιτέχνες και όχι μόνο.

Σχετική εικόνα

Σήμερα η εταιρεία εκπροσωπεί μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ισπανόφωνη τηλεόραση της Αμερικής όπως η Alejandra Espinoza και ο Rafael de La Fuenta.

Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά η εταιρεία θεωρείται ηγέτιδα στο αντικείμενό της στον κόσμο. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται σπουδαίοι Ισπανοί ηθοποιοί, τηλεοπτικοί αστέρες, youtubers, δημοσιογράφοι, συγγραφείς κ.α.

Η εταιρεία παράγει περιεχόμενο τόσο για την Ισπανική όσο και τη συνολική αγορά των ΗΠΑ. Επίσης, αναλαμβάνει την πολιτική marketing και pr για πολύ γνωστά brands όπως η Coca Cola, η Garnier και η Colgate.

Όμως η επιχειρηματική δραστηριότητα της Sofia Vergara δεν σταματά εδώ. Μαζί με τον πρώην CEO των Fox Tv Studios Emiliano Calemzuk και τον επί πολλά έτη συνέταιρό της στην Latin World Entertainment, Luis Balaguer δημιούργησε την εταιρεία ψηφιακών media, Raze με επίκεντρο τις λατινο-ιστορίες.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές της η Raze «γεννήθηκε» για να καλύψει ένα κενό στα προγράμματα που παρακολουθούν οι λατινο- millennials. Όλα μας τα shows προβάλλουν κορυφαία ταλέντα με εμπειρία, τα οποία ταυτόχρονα παράγουν υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Θέλουμε μέσω της εταιρείας να βοηθήσουμε τους millennials να εντοπίσουν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει και ανταποκρίνεται στις δικές τους εμπειρίες» ανέφερε σε δηλώσεις του ο CEO της Raze, Emiliano Calemzuk.

Η δημοφιλής star, η οποία δεν έχει μάθει να στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο ταλέντο της στην ηθοποιΐα πριν από λίγο καιρό προχώρησε σε ένα ακόμη επιχειρηματικό βήμα. Μαζί με τη Renata Black λάνσαρε ξανά στην αγορά μία σειρά γυναικείων εσωρούχων, η οποία ονομάζεται ΕΒΥ (Empowered by You).

Η Black πρωτοδημιούργησε την εταιρεία το 2012 με στόχο να διαδώσει το μήνυμα της δύναμης που κρύβουν μέσα τους οι γυναίκες. Το 10% των πωλήσεων διατίθεται στο Ίδρυμα «Seven Bar», το οποίο είναι επίσης ιδιοκτησίας της Black.

EBY

Οι νέες κολεξιόν σχεδιάστηκαν με τη συνδρομή της Sofia Vergara. Τα εσώρουχα πωλούνται στους πελάτες μέσω μιας online φόρμας και όχι χονδρική στα καταστήματα. Οι καταναλωτές μπορούν να αποφασίσουν πόσο συχνά επιθυμούν να λαμβάνουν προϊόντα της εταιρείας. «Είναι ένα μικρό δώρο, το οποίο μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας κάθε μήνα» ανέφερε σε συνέντευξή της στο Business Insider η Sofia Vergara.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει έξι διαφορετικά στυλ σε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων. Κάθε ζευγάρι εσωρούχων κοστίζει περίπου 15 δολάρια.