Οι νέες συσκευασίες ρυζιών 3αλφα είναι εδώ και μας λύνουν τα χέρια - Κεντρική Εικόνα

Οι νέες συσκευασίες ρυζιών 3αλφα είναι εδώ και μας λύνουν τα χέρια

07 Δεκεμβρίου 2017Εικόνα στην Αγορά

Η 3αλφα, η εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή και μία θέση επάξια στο τραπέζι του, παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες των ρυζιών της που λύνουν τα χέρια του καταναλωτή διατηρώντας παράλληλα την άψογη ποιότητα των ρυζιών 3αλφα!

Η εταιρεία 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., πάντα δίπλα στον καταναλωτή με φροντίδα και σεβασμό, αφουγκράζεται τις ανάγκες του παρέχοντάς του τα αγαπημένα του ρύζια σε νέες συσκευασίες, έτοιμες να κοσμήσουν το ντουλάπι του. Ταυτόχρονα, οι νέες συσκευασίες διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα και τη νοστιμιά του κάθε ρυζιού 3αλφα, κάθε μέρα!

Συγκεκριμένα τα πολυαγαπημένα σε όλους ρύζια γλασσέ, μπλου ροζ, καρολίνα, νυχάκι και ρύζι τ. Αμερικής κλέβουν τις εντυπώσεις με τις νέες συσκευασίες τους που στέκονται όρθιες, κλείνουν πανεύκολα με αυτοκόλλητη ταινία και μας κάνουν να πούμε αντίο στα απαραίτητα μέχρι τώρα λαστιχάκια.

Με ανανεωμένη αισθητική και χρώματα, οι νέες συσκευασίες βρίσκονται στα ράφια των σημείων πώλησης και προ(σ)καλούν τους φίλους τους να συνδυάσουν την παραδοσιακή μαγειρική με τη μοντέρνα γαστρονομία, μία απλή ιδέα με ένα απολαυστικό αποτέλεσμα έχοντας πάντα την καλύτερη βάση, αυτή ενός ρυζιού 3αλφα!

Λέμε αντίο στα αγαπημένα μας λαστιχάκια!

Για συνταγές και περισσότερες πληροφορίες οι φίλοι της 3αλφα μπορούν να «πλοηγηθούν» στο site http://www.3alfa.gr/.