Εd Hall: Tο Epsilon θα διεκδικήσει νέα τηλεοπτική άδεια  - Κεντρική Εικόνα

Εd Hall: Tο Epsilon θα διεκδικήσει νέα τηλεοπτική άδεια

21 Νοεμβρίου 2017Εικόνα στην Αγορά

Σχετικά άρθρα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Γενικός Διευθυντής του Epsilon TV, κύριος Ed Hall, μίλησε εφ’ όλης της ύλης για τη νέα εποχή του καναλιού, ξεκαθαρίζοντας όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όραμα του για το μέλλον του. Αυτή τη στιγμή, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο ίδιος: «Η καθυστέρηση στο κλείσιμο της συμφωνίας προκάλεσε δυσκολίες σε όλους, αλλά είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μόλις ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση και γνωρίζω από τις συνομιλίες μου στο κανάλι ότι παρά τις δύσκολες στιγμές που είχαμε, υπάρχει ένα καλό προαίσθημα για το μέλλον.»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το σημείο της συνέντευξης όπου αναφέρεται στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με τον κ. Σαββίδη και την εμπλοκή του στο Epsilon σημειώνοντας πως τον εξέπληξε το πάθος που διακατέχει τον επιχειρηματία. Αναφέρει επιπλέον: «Οι βαθιές πεποιθήσεις του για την Ελλάδα σε συνδυασμό με την επιχειρηματική μου εμπειρία στον τομέα των ΜΜΕ θα έχουν ως αποτέλεσμα ένα λαμπρό μέλλον για το κανάλι. Μια προσπάθεια που αποτελεί κομμάτι ενός μεγάλου project παράλληλα με την εφημερίδα και μια σειρά ψηφιακών επιχειρήσεων.» Ο νέος ισχυρός άνδρας του καναλιού τονίζει για το νεό πλαίσιο του σταθμού: «Έχει αναπτυχθεί γρήγορα χάρη στη σκληρή δουλειά των παρουσιαστών και των εργαζομένων», συμπληρώνοντας ότι «Είναι απαραίτητο να αγκαλιάσει και την ψηφιακή τεχνολογία, νέους τρόπους εργασίας, να αποκτήσει πρόσβαση σε νέες ιδέες και μορφές προγράμματος ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, μουσικής και αθλητισμού. Θα ήθελα επίσης να δω το κανάλι να έχει παρουσία και στα αρκετά περιορισμένα παιδικά προγράμματα.» Άλλωστε, το σημαντικότερο κριτήριο για το στήσιμο ενός σταθμού, σύμφωνα με τον κ. Hall, είναι η ύπαρξη μιας δεμένης ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι «το έργο της διαμόρφωσης ενός νέου Epsilon θα είναι πολύ πιο εύκολο, εάν μπορέσω να δημιουργήσω την αίσθηση ομαδικής εργασίας και να βρω κάποιους κοινούς στόχους για όλους μας.»

Κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο προσωπικό του καναλιού που αγωνιά για τη μεταβίβαση επεσήμανε «Το προσωπικό του “Epsilon TV” εργάζεται απίστευτα πολλές ώρες και μάλιστα σε ένα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον με μικρή πρόσβαση σε σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα. Πρόθεσή μου είναι να βελτιώσω το εργασιακό περιβάλλον για το προσωπικό μας, να επενδύσω στην κατάρτισή του και να του παρέχω πρόσβαση σε νέα ψηφιακά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να εργαστούν πιο αποτελεσματικά.» Στη συνέχεια ο κύριος Hall ανέπτυξε αναλυτικά το όραμά του για το κανάλι, την βαθιά ανανέωση του οποίου τοποθετεί χρονικά τον φθινόπωρο του 2018 «Το κανάλι αύξησε την τηλεθέασή του σε ποσοστό 7% πολύ γρήγορα, γεγονός που καταδεικνύει πως σίγουρα υπάρχουν πολύ δυνατά στοιχεία στην ομάδα που ήδη έχουμε και μάλιστα ορισμένα πρόσωπα είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή στην Ελλάδα. Θα ήταν λάθος, λοιπόν, να έρθουμε εμείς και να κάνουμε δραματικές αλλαγές την πρώτη μέρα. Θα κοιτάξουμε πολύ προσεκτικά το χρονοδιάγραμμά μας και η δουλειά μου θα επικεντρωθεί στην εύρεση τρόπων ανάπτυξης του καναλιού και των κοινών του. Αυτό θα χρειαστεί νέα προσέγγιση, νέα προγράμματα, νέες επενδύσεις και ναι, ίσως ακόμη και ένα νέο όνομα. Λαμβάνω διαρκώς  μηνύματα με νέες ιδέες.»

Τέλος, ο κύριος Hall ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών τονίζοντας ότι «Το μέλλον αυτού του καναλιού είναι να υπάρχει στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας ως ένας σημαντικός παίχτης. Ως εκ τούτου, σίγουρα ενδιαφερόμαστε να υποβάλουμε αίτηση για νέα τηλεοπτική άδεια, ώστε να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι το κανάλι «Ε» θα γίνει ένα βασικό και αναπόσπαστο στοιχείο του τηλεοπτικού τοπίου στην Ελλάδα.»

TAGS