ΕΛ.ΑΣ.: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη δολοφονία της εφοριακού - Κεντρική Εικόνα

ΕΛ.ΑΣ.: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη δολοφονία της εφοριακού

19 Οκτωβρίου 2017Πολιτική & Οικονομία

«Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ», αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ προσθέτουν πως «όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας». 

Η άτυχη Θοδώρα Ζέμπερη είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στο θώρακα και το κεφάλι, την ώρα που βρισκόταν πάνω από τον τάφο προσώπου από το στενό της περιβάλλον που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα να πρόκειται για απόπειρα ληστείας, ωστόσο ο πατέρας της 32χρονης ισχυρίζεται πως η δολοφονία έχει άμεση σχέση με την ιδιότητα του θύματος. 

Το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως η κόρη του πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο και ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ανακοινώσει τις υποθέσεις που χειριζόταν, εκτιμώντας ότι το κίνητρο της δολοφονίας προέρχεται εκεί και λέγοντας πως έχει υποψίες ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου».

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.