Αρνητική η Cosmote TV για Super League - Κεντρική Εικόνα

Αρνητική η Cosmote TV για Super League

01 Αυγούστου 2017Εικόνα στην Αγορά

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, φέρεται να είχε επαφή με την πλευρά της Cosmote TV για λογαριασμό της Super League, όμως δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος στις συζητήσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Live Sport" σε σημερινό της δημοσίευμα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστος Παναγόπουλος, εκπροσωπώντας τις ομάδες της Super League, έκανε ραντεβού με την Cosmote TV, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις της αναφορικά με το αν ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η προσέγγιση ήταν ανεπίσημη, ούτως ώστε να διαπιστωθεί από την πλευρά του συνεταιρισμού αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μελλοντική συνεργασία και η απάντηση ήταν απογοητευτική, αλλά σε κάθε περίπτωση αναμενόμενη την δεδομένη χρονική στιγμή. Η συζήτηση αφορούσε την σεζόν 2018-19, μιας και εκτιμάται πως φέτος η Super League θα είναι κανονικά στη Nova.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμα και αν σπάσει η σύμβαση της κεντρικής διαχείρισης, ο OTE δεν πρόκειται να κινηθεί για να αποκτήσει πακέτο όλο το πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι παράγοντες των μικρομεσαίων ομάδων υποστηρίζουν πως είναι απαραίτητη η μείωση σε 14 ομάδες για να βρεθεί τηλεοπτική στέγη, όταν σταματήσει η συνεργασία με τη Nova, καθώς θα δυναμώσουν και θα ανέβει το επίπεδο, άρα και το ενδιαφέρον.

Δεν μπήκαν λεφτά από τη Nova

Εξάλλου, η Nova έπρεπε να καταβάλει τη Δευτέρα (31/7) στον τραπεζικό λογαριασμό της Λίγκας 6.500.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν έγινε. Εντούτοις, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δοθεί ένα ποσό τις επόμενες ημέρες. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, διότι είναι στον αέρα η υλοποίηση της σύμβασης με τη Super League.

Πίεση στην ΕΡΤ για εμπορικούς αγώνες

Τέλος, σύμφωνα με τη "Live Sport" οι Big-4 προσπαθούν να πείσουν τη Nova να δώσει και εμπορικούς αγώνες στην ΕΡΤ, προκειμένου η Δημόσια Τηλεόραση να καταβάλει τα 3.500.000 ευρώ και να μειωθεί η χασούρα για τις μικρότερες ομάδες από τη μείωση που προτείνει το συνδρομητικό. Η Nova έχει πει πως αφήνει τα εντός έδρας ματς του Απόλλωνα και της Λαμίας, ενώ ασκείται πίεση για κάποια ματς ακόμα και των δυο Δικεφάλων, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.