ΑΒ Βασιλόπουλος: Ημέρα Εθελοντισμού για 7η χρονιά - Κεντρική Εικόνα

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ημέρα Εθελοντισμού για 7η χρονιά

18 Μαΐου 2017Αειφορία & ΕΚΕ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 7η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 28 Μαΐου, διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ».

Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μικρότερους και μεγαλύτερους φίλους από γειτονιές σε όλη την Ελλάδα συνδιαμορφώνοντας όλοι μαζί ένα μεγάλο «παζλ» με ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

Κάθε ΑΒητικό κατάστημα βάζει το δικό του λιθαράκι στις σελίδες προσφοράς της οικογένειας της εταιρίας, προσκαλώντας όλους να συμβάλουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια:

  • για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη
  • για το περιβάλλον
  • για την ενιίσχυση ιδρυμάτων και φορέων όπως, Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία, Τράπεζες Τροφίμων, Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων, Συσσίτια, Ενορίες.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύει στη δύναμη της συνεργασίας. Από το 2011, επενδύει σταθερά στον «Εθελοντισμό» με αφοσίωση στο όραμα προσφοράς που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» είναι μια μεγάλη γιορτή και μια μοναδική ευκαιρία προσφοράς μέσα από τη συλλογική προσπάθεια. Τόσο με την κινητοποίηση των 14.216 μελών της ΑΒητικής οικογένειας, όσο και με την ενθάρρυνση της συμμετοχής των συμπολιτών, των φίλων και των συνεργατών της, επιδιώκει να πετύχει θετικές αλλαγές στις γειτονιές δράσης της.