Πλαίσιο: Διάκριση σε διαγωνισμό Logistics - Κεντρική Εικόνα

Πλαίσιο: Διάκριση σε διαγωνισμό Logistics

09 Μαΐου 2017Εικόνα στην Αγορά

Μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ,  κατακτώντας την πρώτη θέση στα βραβεία  Logistics «Μέγας Αλέξανδρος 2017» που διοργανώνει κάθε χρόνο  με επιτυχία το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος-ILME, μέλος και εκπρόσωπος στην Ελλάδα του European Logistics Association-ELA.

Η πρόταση της εταιρείας «ΠΛΑΙΣΙΟ Warehouse & Distribution Center 2010-2015» τιμήθηκε με το βραβείο «Project of the Year 2017», ενώ ο κ. Νικόλαος Αδαμόπουλος, διευθυντής Logistics της εταιρείας ανακηρύχθηκε «Manager of the Year 2017» .

Ενσωματώνοντας την κατάλληλη υποδομή – με εγκαταστάσεις μεγαλύτερες των 22.000 τ.μ.  & πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα- αλλά και την πρωτοποριακή τεχνογνωσία μιας εταιρείας με ηγετική θέση στον κλάδο της, το Πλαίσιο κατάφερε να διακριθεί για την εξαιρετική οργάνωση των Logistics, ενώ θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Logistics του ELA που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου 2017 στις Βρυξέλλες.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Εφοδιαστικής Αλυσίδας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ILME σε συνεργασία με το Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ. και την Projectyou με θέμα «Τα logistics δείχνουν το δρόμο», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 18:00 με συμμετοχή πάνω από 350 ατόμων στο υπερσύγχρονο αμφιθέατρο του Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ.