Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της ταινίας «Τζένη Τζένη» - Κεντρική Εικόνα

Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της ταινίας «Τζένη Τζένη»

19 Απριλίου 2017Εικόνα στην Αγορά

Το σπίτι της «οικογένειας Κασσανδρή» της γνωστής ελληνικής ταινίας «Τζένη Τζένη»  δεσπόζει ακόμη στις Σπέτσες.

Πρόκειται για ένα ακίνητο συνολικής έκτασης 600 τ.μ., με δύο ορόφους. Διαθέτει μεταξύ άλλων μια τεράστια βιβλιοθήκη και 5 υπνοδωμάτια.

Βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και πλέον ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια του Νίκου Ευθυμίου. Το τίμημά της άγγιξε τα 3,5 εκατ ευρώ.

Ο Nίκος Eυθυμίου όπως αναφέρει το mononews διατέλεσε πρόεδρος των Eλλήνων Eφοπλιστών (έως πριν λίγα χρόνια) κατάφερε να σφραγίσει την περίοδό του, με αρκετά επιτεύγματα. Επί προεδρίας του ο ελληνικός εφοπλισμός έφερε στη χώρα μας (το 2007) το ποσό των 17 δις. ευρώ- ποσό που αποτελεί το απόλυτο ρεκόρ όλων των εποχών.

Την ίδια περίοδο, μέσα σε έναν χρόνο, δόθηκαν 1.054 παραγγελίες νέων πλοίων σε ναυπηγεία, ενώ ο στόλος ξεπέρασε τα 4.200 πλοία συνολικού τονάζ 250 εκατομμυρίων dwt.

Γιος του Δημήτρη Eυθυμίου, μετά τις σπουδές του (ναυτιλιακά) στο City College of London, άρχισε να δουλεύει στη ναυτιλιακή επιχείρηση που είχε ιδρύσει ο πατέρας του, Δ. Eυθυμίου (μαζί με τους Aντώνη Aγγελικούση και Π. Kαλούδη), μόλις στα 26 του χρόνια. Tρία χρόνια αργότερα, το 1973, ίδρυσε την Liberty Maritime Agency Ltd με τον Mάρκο Φράγκου και, έφτασε στη σημερινή Efthymiou D. Shipping S.A.

Παράλληλα, είναι φανατικός Ολυμπιακός και ένας από τους έντεκα εφοπλιστές που συγκρότησαν το 1979 την ΠAE Oλυμπιακός, με πρόεδρο του κ. Σταύρο Nταϊφά, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος της ομάδας