Έτερος Εγώ: Αποσύρεται η ταινία λόγω της υπόθεσης του μανιακού δολοφόνου στην Κηφισιά - Κεντρική Εικόνα

Έτερος Εγώ: Αποσύρεται η ταινία λόγω της υπόθεσης του μανιακού δολοφόνου στην Κηφισιά

20 Μαρτίου 2017Πολιτική & Οικονομία

Στην απόσυρση της ταινίας «Έτερος Εγώ» αποφάσισε να προχωρήσει ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Ο λόγος είναι η απίστευτη τροπή που φαίνεται να παίρνει το θρίλερ του εμμονικού δράστη των επιθέσεων με θύματα οδηγούς ταξί στην Κηφισιά.

Η δήλωση του κ. Τσαφούλια για την απόσυρση της ταινίας:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του δολοφόνου του οδηγού ταξί στη Κηφισιά.

Την προηγούμενή εβδομάδα θεατές που παρακολούθησαν την προβολή της ταινίας σε κινηματόγραφο στην Αθήνα στις 7/2/2017 ενημέρωσαν, πως ένας άντρας που ταιριάζει με την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα για το φερόμενο ως δράστη, μου έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση στη συζήτησή που ακολούθησε με το κοινό μετά την προβολή της ταινίας.

Στα πλαίσια της έρευνας, με κάλεσαν να επιβεβαιώσω την πληροφορία που έλαβαν, και να παραδώσω ότι υλικό υπήρχε από την συγκεκριμένη εκδήλωση προκειμένου να συνδράμω στις έρευνες, αίτημα στο οποίο ανταποκρίθηκα, ευχόμενος ο άνθρωπος που έκανε την ερώτηση το βράδυ της 07ης Φεβρουαρίου να εμφανιστεί, προκειμένου να αποδειχθεί πως η σύνδεση του δράστη με την ταινία, είναι απλά μια τραγική σύμπτωση.

Υπό το φως λοιπόν των τελευταίων εξελίξεων, αποφάσισα να αποσύρω την ταινία από τους κινηματογράφους, όχι φυσικά διότι αναγνωρίζω κάποια σύνδεση της με το δράστη της Κηφισιάς, άλλωστε όπως δήλωσα η πραγματική ζωή και η μυθοπλασία είναι δυο δρόμοι παράλληλοι που δεν συναντιούνται ποτέ, αλλά προκειμένου να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις οι δικές μου και των συνεργατών μου στην προσπάθεια μας να συνδράμουμε στις έρευνες.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη που δείξατε στο «Έτερος Εγώ», λυπάμαι ειλικρινά που η δια μέσω της ταινίας επαφή μας διακόπτεται τόσο ξαφνικά και εύχομαι σε όλους σας υγεία και ότι καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής σας»

Η ταινία τώρα πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ. Tο 2015 γίνονται στην Αθήνα πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι τα αρχαία ρητά του Πυθαγόρα που εντοπίζονται στους τόπους των εγκλημάτων, ο αριθμός 220 καθώς και η δίψα του δράστη για εκδίκηση.

Ο Δημήτρης Λαΐνης, καθηγητής εγκληματολογίας, αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τους φόνους, που συνδέονται μεταξύ τους μέσω ενός τροχαίου.

Σύμμαχοι του Λαΐνη στο να ξεμπλέξει το πολύπλοκο και επικίνδυνο αυτό κουβάρι, η θεωρία του Πυθαγόρα για τους φίλιους αριθμούς κι ένας καθηγητής μαθηματικών.