ΣΕΤΕ: Χάσαμε-με μεγάλη μας χαρά- το στοίχημα με τον Πρωθυπουργό - Κεντρική Εικόνα

ΣΕΤΕ: Χάσαμε-με μεγάλη μας χαρά- το στοίχημα με τον Πρωθυπουργό

20 Μαρτίου 2017Εικόνα στην Αγορά

Για το στοίχημα που έχασε-με μεγάλη του χαρά-από τον Πρωθυπουργό αλλά και για τις θετικές προοπτικές του κλάδου του τουρισμού για το 2017, μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα

Σχετικά με την πορεία του τομέα του τουρισμού και τις προοπτικές του 2017, δήλωσε σχετικά:

«Ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό σχετικά με τις θετικές προοπτικές του ελληνικού τουρισμού για το 2017. Η ζήτηση εξελίσσεται θετικά και υπό την προϋπόθεση της ηρεμίας, της καλής λειτουργίας της χώρας και της εκτόνωσης των εντάσεων σε διεθνές επίπεδο, όλα δείχνουν ότι μπορούμε να περιμένουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Ο τουρισμός μπορεί να συμβάλει με επιπλέον μια μονάδα στο ΑΕΠ, βοηθώντας τη χώρα να πιάσει τους στόχους του προγράμματος. Πρέπει βέβαια να πούμε ότι μεσοπρόθεσμα η υπερφορολόγηση θα υποσκάψει την ανταγωνιστικότητα ολόκληρου του τομέα και πολύ περισσότερο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όπως θυμάστε, είχαμε βάλει ένα στοίχημα με τον Πρωθυπουργό σχετικά με τις αφίξεις του 2016, το οποίο με μεγάλη μας χαρά χάσαμε. Κατά τη διάρκεια του δείπνου που θα παραθέσουμε στον Πρωθυπουργό, θα έχουμε πρόσθετο χρόνο να συζητήσουμε εκτενέστερα σχετικά με τη στρατηγική του τομέα, τις προοπτικές του καθώς και το όραμά μας για τη χώρα.»