Καμμένος: Καταψηφίζουμε τη Συμφωνία, αποσύρουμε τους υπουργούς και συνεχίζουμε - Κεντρική Εικόνα

Καμμένος: Καταψηφίζουμε τη Συμφωνία, αποσύρουμε τους υπουργούς και συνεχίζουμε

09 Νοεμβρίου 2018Πολιτική & Οικονομία

Σχετικά άρθρα

Τα επόμενα βήματα των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη στιγμή που θα φτάσει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών σκιαγράφησε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Ωστόσο, η θέση που εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας επιδέχεται ερμηνείας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Καμμένος τόνισε πως οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όποτε και αν έρθει αυτή στη Βουλή, και πως θα αποσύρειτους υπουργούς του.

«Και συνεχίζουμε» φέρεται να είπε ο κ. Καμμένος, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει εάν αυτό σημαίνει στήριξη ή όχι της πλειοψηφίας.

Απέφυγε, ωστόσο, να επαναλάβει τη φράση «ρίχνουμε την κυβέρνηση».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συζητήθηκαν και οι προτάσεις για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, οι προτάσεις εγκρίθηκαν και αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται πως από τη συνεδρίαση απουσίαζαν η υπουργός Τουρισμού Έλενα  Κουντουρά που βρίσκεται στο Λονδίνο -με αφορμή την έκθεση τουρισμού WTM- και ο υφυπουργός Εξωτερικών ΤέρενςΚουίκ που είναι στην Κένυα για την προετοιμασία επιχειρηματικής αποστολής.

Πηγή: cnn.gr