Π.Σγουρίδης: "Καταψηφίζοντας τη συμφωνία μπαίνει θέμα δεδηλωμένης" (βίντεο) - Κεντρική Εικόνα

Π.Σγουρίδης: "Καταψηφίζοντας τη συμφωνία μπαίνει θέμα δεδηλωμένης" (βίντεο)

20 Ιουνίου 2018Πολιτική & Οικονομία

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης ερωτηθείς για όσα είπε ο κ. Δημήτρης Καμμένος για οικονομικά ανταλλάγματα σε σχέση με τη συμφωνία αλλά και για τη συζήτηση πρότασης μομφής για τον κ. Κοτζιά στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, απάντησε "να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα σε πηγαδάκι της κοινοβουλευτικής ομάδας πριν αρχίσει η συνεδρίαση, χωρίς τον Πρόεδρο και χωρίς άλλους βουλευτές συζητήθηκε η πρόταση μομφής και το θέμα αυτό δεν τέθηκε στη συνεδρίαση".

"Φυσικά συζητήθηκαν αυτά και μπήκαν σε μία ζυγαριά, αλλά όχι το θέμα της πρότασης μομφής στον Κοτζιά. Ξεκάθαρα πράγματα" επανέλαβε. "Είναι γεγονός, όταν πας να πάρεις μια απόφαση ακούς επιχειρήματα, αντεπιχειρήματα, τα ζυγίζεις..." ανέφερε.

Η οπτική αυτή επιβεβαιώνει μερικώς τον Δημήτρη Καμμένο ο οποίος ήταν ο πρώτος που έθεσε αυτό το ζήτημα την επομένη της διαγραφής του από το κόμμα. Τότε ο κ. Καμμένος που είχε υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης είπε πως στην συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ειπώθηκε πως σε περίπτωση που η Ελλάδα αποδεχθεί την συμφωνία θα έχει οικονομικά ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα, ελάφρυνση του χρέους.

"Δεν παραιτείται τόσος κόσμος όσος λέτε από τους ΑΝΕΛ. Η υπερψήφιση της πρότασης μομφης δεν σήμαινε καταψήφιση της συμφωνίας. Αν θα έρθει η συμφωνία εμείς θα την καταψηφίσουμε" είπε ο κ. Σγουρίδης. "Τα όργανα θα αποφασίσουν τη στάση μας. Καταψηφίζοντας τη συμφωνία ουσιαστικά μπαίνει θέμα δεδηλωμένης νομίζω" τόνισε.

 

Δείτε το βίντεο: