Είστε εδώ

Διακοπές στην Αμερική: Γνωρίστε τους δέκα πιο δημοφιλείς προορισμούς - Κεντρική Εικόνα

Διακοπές στην Αμερική: Γνωρίστε τους δέκα πιο δημοφιλείς προορισμούς

17 Μαΐου 2018CEO Insights

Επιμέλεια: Μαρία Γκουρτσιλίδου

 

 

 

 

Βρισκόμαστε μία ... "ανάσα" πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές! Στο μυαλό μας έρχονται εικόνες με καταγάλανες θάλασσες, χρυσαφί αμμουδιές και ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα δίπλα στο κύμα. Είναι η εποχή που τα σχέδια για τις καλοκαιρινές αποδράσεις έρχονται στο προσκήνιο και μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Αν και η Ελλάδα έχει άπειρες ομορφιές, στο άρθρο αυτό δεν θα ασχοληθούμε με τη χώρα μας αλλά θα παρουσιάσουμε τους δέκα πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς της Αμερικής για το 2018, με βάση τις προτιμήσεις των Αμερικανών τουριστών.

Στην πρώτη θέση κατετάγη το νησί Mackinac, σύμφωνα με την έκθεση του TripAdvisor για τους καλοκαιρινούς προορισμούς στην Αμερική που αξίζει να επισκεφθείτε το 2018. Δεύτερο ήρθε το Bar Harbor και τρίτο το Block Island. 

Άλλες τοποθεσίες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα είναι η Lake George, το West Yellowstone, το Ocean City, το Martha’s Vineyard, το Anchorage, το Jackson Hole και το Nantucket. Το TripAdvisor συνέταξε τη λίστα με βάση τις κρατήσεις που έχουν γίνει στα ξενοδοχεία από την άνοιξη έως το καλοκαίρι του 2018.

 

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς στην Αμερική για το 2018:

10. Nantucket, Massachusetts

9. Jackson Hole, Wyoming

8. Anchorage, Alaska

7. Martha’s Vineyard, Massachusetts

6. Ocean City, Maryland

5. West Yellowstone, Montana

4. Lake George, New York

3. Block Island, Rhode Island

2. Bar Harbor, Maine

1. Mackinac Island, Michigan

 

*Αυτό το άρθρο δημοσιεύεται σε συνεργασία με το CEOWORLD magazine