Η Μάρθα Μυλωνά στην Korn Ferry Hay Group   - Κεντρική Εικόνα

Η Μάρθα Μυλωνά στην Korn Ferry Hay Group

17 Μαΐου 2018Εικόνα στην Αγορά

Η Korn Ferry Hay Group, στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης που έχει σημειώσει τα τελευταία δύο χρόνια και των ισχυρών προοπτικών περαιτέρω εξέλιξής της, ενέταξε πρόσφατα στο δυναμικό της την Κα Μάρθα Μυλωνά, στέλεχος με πολυετή πείρα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, τόσο μέσα από το ρόλο της σε διαφορετικούς κλάδους Εταιριών  όσο και μέσα από τον ρόλο της ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας(ΣΔΑΔΕ).

Με την πολύπλευρη εμπειρία της, η Κα Μυλωνά θα αξιοποιήσει την έρευνα, τα εργαλεία και τις μεθοδολογίες της Korn Ferry Hay Group προκειμένου να βοηθήσει τις εταιρείες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις Σερβία, Κροατία, Κύπρο, Βουλγαρία και Αλβανία, χώρες που δραστηριοποιείται το γραφείο της Αθήνας, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να ενισχύσουν τις διοικητικές ομάδες τους να λειτουργούν αποτελεσματικά.

“Σε εποχές σημαντικών αλλαγών και προκλήσεων η Korn Ferry Hay Group συνεχίζει να επενδύει σε τεχνογνωσία και σε δημιουργικούς ανθρώπους”, δήλωσαν μεταξύ άλλων η Κα Ασπασία Βούλγαρη και ο κ. Λάμπρος Λάμπρου, Μanaging Directors του γραφείου της Αθήνας.