Schwarzkopf Professional: Γιορτάζει 120 χρόνια καινοτομίας στα μαλλιά  - Κεντρική Εικόνα

Schwarzkopf Professional: Γιορτάζει 120 χρόνια καινοτομίας στα μαλλιά

21 Μαρτίου 2018Εικόνα στην Αγορά

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018, το brand επαγγελματικής περιποίησης και ομορφιάς, Schwarzkopf Professional θα γιορτάζει την 120η του επέτειο. Με μια ολοκαίνουρια καμπάνια - RΕinventing Hair - μπορούμε να περιμένουμε μια χρονιά γεμάτη έμπνευση καθώς ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στα brands επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών διευρύνει τα δημιουργικά όρια και τιμά τα 120 χρόνια καινοτομίας στα μαλλιά!

 

Schwarzkopf Professional- Ιστορία και Καινοτομία

Ξεκινώντας ως μια οικογενειακή επιχείρηση το 1898, ο χημικός  Hans Schwarzkopf λάνσαρε το brand περιποίησης και ομορφιάς στο Βερολίνο - στο πρώτο του φαρμακείο που λεγόταν The Dye, Drug and Perfumery Store. Πέντε χρόνια αργότερα, ο Hans Schwarzkopf δημιούργησε το πρώτο του προϊόν- Σκόνη για λούσιμο μαλλιών “Schaumpon”. Η καινοτομία ήρθε όταν μία γυναίκα επισκέφτηκε το φαρμακείο του και ζήτησε κάτι για να λούσει τα μαλλιά της - ο Hans δεν μπορούσε να βρει τίποτα - έτσι αποφάσισε να φτιάξει το δικό του. Το σαμπουάν σε σκόνη της Schwarzkopf ήταν τόσο δημοφιλές που μέσα σε μερικά χρόνια πωλούνταν σε φαρμακεία σε όλο το Βερολίνο σαν ένα από τα πρώτα επώνυμα προϊόντα στον κλάδο της περιποίησης ενώ η  Schwarzkopf αναπτύχθηκε γρήγορα σε ένα παγκόσμιο brand.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονιάς ο Hans Schwarzkopf, δημιούργησε επίσης το λογότυπο της Schwarzkopf Professional. Μετά από μερικά χρόνια ανάπτυξης του brand, γεννήθηκε μια σχέση ζωής με τους κομμωτές καθώς η Schwarzkopf λάνσαρε την επαγγελματική πτυχή της επιχείρησης, και ταυτόχρονα τα πρώτα ινστιτούτα εκπαίδευσης.

Με την καινοτομία να ρέει στο DNA της, η Schwarzkopf Professional συνέχισε να ΕΠΑΝεφεύρει τα μαλλιά τα τελευταία 120 χρόνια. Κατέχοντας πάνω από 7.600 πατέντες - κάθε μία από τις οποίες έχει αποτελέσει ορόσημο στην περιποίηση των μαλλιών - η εταιρία αποτελεί πλέον ένα από τα τρία κορυφαία Brand επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, με μία κοινότητα κομμωτών που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο! Κρατώντας τον πελάτη στο επίκεντρο του επιχειρηματικού της μοντέλου, η Schwarzkopf Professional καινοτομεί, εμπνέει, εκπαιδεύει, ενώνει και στηρίζει τους κομμωτές, προσδίδοντας πραγματική αξία στην επιχείρηση τους. Από προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, όπως BC Bonacure, IGORA και OSiS+ και την επαναστατική ενσωματωμένη Τεχνολογία Bonding, έως τις εξαμηνιαίες κολεξιόν Essential Looks, τα ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα υποστήριξης κομμωτηρίων και την προοδευτική εκπαίδευση κομμωτών από την ASK Education, η Schwarzkopf Professional ΕΠΑΝεφεύρει συνεχώς τα μαλλιά σε συνεργασία με τους κομμωτές της.

 

Schwarzkopf Professional – Μόδα και Τάσεις

Από τη ίδρυσή τους το 1997, έχουν δημιουργηθεί πάνω από 40 κολεξιόν Essential Looks, προσαρμόζοντας τις τάσεις της πασαρέλας σε looks που μπορούν να υποστηριχθούν και να δημιουργηθούν από τους κομμωτές παγκοσμίως. Πολλά από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως έχουν εμφανιστεί στα Essential Looks, συμπεριλαμβανομένων των Claudia Schiffer, Eva Padberg, Charlotte Cordes και Luping Wang, Katharina Damm και τα πρώην Supermodels Daniella Pestova and Ingrid Parewijck. Τα Essential Looks αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς υπηρεσιών της  Schwarzkopf Professional, παρέχοντας στους κομμωτές ό,τι χρειάζονται για να εμβαθύνουν την δημιουργικότητά τους, να ενισχύσουν τις ικανότητές τους και να εξασφαλίσουν την επιτυχία του κομμωτηρίου τους.

Παρέχοντας τη δυνατότητα στους κομμωτές να προσφέρουν τις τελευταίες τάσεις των Essential Looks και των looks που βλέπουν οι πελάτισσες στα social media - πιο εύκολα από ποτέ και χωρίς να συμβιβάζονται στην ποιότητα των μαλλιών - η Schwarzkopf Professional ήταν επίσης η πρώτη που συμπεριέλαβε την Τεχνολογία Bonding σε προϊόντα βαφής και ξανοίγματος.  

Το 2017, λανσαρίστηκε το Schwarzkopf Professional TrendLab, ένα συναρπαστικό εγχείρημα που τοποθετεί το brand στην ψηφιακή εποχή, καθώς ανταποκρίνεται άμεσα σε διάσημες τάσεις. Σήμερα, για πρώτη φορά στα χρονικά της Schwarzkopf Professional - το ηγετικό brand στις βαφές, IGORA ROYAL, έχει δώσει πρόσβαση στα εργαστήρια βαφών του σε 3 από τους πιο δημοφιλής digital influencers κομμωτές παγκοσμίως και σε τρεις παγκοσμίου φήμης colourists, οι οποίοι συνεργάστηκαν για να συν-δημιουργήσουν νέες αποχρώσεις χρωμάτων, ως μέλη της επερχόμενης ψηφιακής καμπάνιας #RoyalTakeOver.

Είναι οι συνεργασίες, οι τάσεις, οι σχέσεις που δίνουν τη δυνατότητα στην Schwarzkopf Professional να μεταφέρει τις μοναδικές ιστορίες του σήμερα και να εμπνέει κάθε συνεργαζόμενο κομμωτή.

 

Schwarzkopf Professional – Ψηφιακή Προσέγγιση

Η Schwarzkopf Professional εφαρμόζει μια πλήρη προσέγγιση 360° στα ψηφιακά μέσα. Από 37 ιστοσελίδες παγκόσμιας κάλυψης, εφαρμογές (apps), και πλατφόρμες ψηφιακής εκπαίδευσης, έως μία δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - η οποία καλύπτει τις τελευταίες τάσεις και προϊόντα, ζωντανά Q&As κομμωτών, εμπνευσμένες εκδηλώσεις από influencers, how-to βίντεο και GIFs, και πολλά άλλα (απλώς ακολουθήστε μας στο @schwarzkopfpro) – έτσι ώστε η Schwarzkopf Professional να μπορεί κάθε μέρα να εμπνέει και να οδηγεί τους κομμωτές ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον. 

Η Schwarzkopf Professional συνεργάζεται με Ambassadors, κομμωτές και bloggers από 45 εθνικότητες, με ambassadors του brand σε 27 χώρες. Είναι αυτή η σχέση με τους influencers σε όλο τον κόσμο που βοηθάει το brand να δημιουργήσει καινοτόμο περιεχόμενο και διαφημιστική έμπνευση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους κομμωτές σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας.

 

Το πάθος που μοιράζεται η Schwarzkopf Professional

 

Αν και η Schwarzkopf Professional είναι περήφανη για κάθε της κατόρθωμα, το brand σηματοδοτεί τη σημαντική του επέτειο κυρίως κοιτάζοντας μπροστά στο μέλλον. Ο Παγκόσμιος Δημιουργικός Διευθυντής, Simon Ellis, μοιράζεται την ιδέα της νέας καμπάνιας: Reinventing Hair… “Συγκεντρωμένοι στην ασταμάτητη δημιουργικότητα και το πάθος μας για τα μαλλιά. Όπως όλες οι καλές ιδέες, είναι πολύ απλή. Τονίζοντας το πρόθεμα ‘RE’, ζωντανεύουμε τη συνεχή μας επιθυμία να ΑΝΑδιαμορφώνουμε, ΕΠΑΝευφεύρουμε, ΕΠΑΝΑσχηματίζουμε, ΕΠΑΝεμπνέουμε και ΕΠΑΝεκινούμε την επιχείρησή μας.  Και πως το κάνουμε; Το πάθος μας εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους αλλά έχουμε μία κύρια φιλοσοφία…

 

…Είμαστε ένα. Δεμένοι μαζί από την κοινή μας αγάπη για τα μαλλιά. Κινητοποιούμαστε από το ίδιο πάθος και αφοσίωση στην τέχνη μας.

Η συλλογική μας φιλοδοξία να υπερέχουμε μας οδηγεί… να ερωτούμε. Να εξερευνούμε. Να ξεπεράσουμε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα. Και έτσι, δημιουργούμε και ΕΠΑΝΑδημιουργούμε. ΕΠΑΝΑκαθορίζουμε και ΕΠΑΝΑσχεδιάζουμε.

Παίρνουμε ότι έχει χαλάσει και το ΞΑΝΑφτιάχνουμε. ΕΠΑΝΑσχηματίζουμε  και  ΕΠΑΝΑδημιουργούμε, ΕΠΙδιορθώνουμε και ΕΠΑΝΑφέρουμε. ΕΠΑΝΑχρωματίζουμε ότι έχει χάσει την ζωντάνια του και ΕΠΑΝΑπροσδίδουμε  στυλ σε ότι έχει ξεπεραστεί. Αποκαλύπτουμε ότι είναι κρυμμένο, και αλλάζουμε το παλιό με καινούργιο. ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ και ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ.

Πάντα ΕΠΑΝΑδημιουργούμε τα μαλλιά.

Αυτή είναι η αποστολή μας. Κάθε μέρα, παντού. Το κάνουμε μαζί.

Με πραγματικό πάθος για τα μαλλιά’’

Προσθέτοντας Πραγματική Αξία στα Κομμωτήρια

Η Schwarzkopf Professional συν-δημιούργησε μαζί με κομμωτές, για κομμωτές για να φέρει τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά πριν από όλους τους άλλους, τοποθετώντας πραγματικά τον πελάτη στο επίκεντρο του επιχειρηματικού της μοντέλου, η Schwarzkopf Professional…

 

…ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ έτσι ώστε οι κομμωτές να μπορούν να προσφέρουν μια ξεχωριστή υπηρεσία

…ΕΜΠΝΕΕΙ τους κομμωτές με τα τελευταία look και τα εργαλεία για να τα δημιουργήσουν

…ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ μέσω ενός προοδευτικού προγράμματος εκπαίδευσης κομμωτών

…ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ μέσω των κορυφαίων influencers στο χώρο της κομμωτικής

…ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ τους κομμωτές σε κάθε τους βήμα

Η Schwarzkopf Professional συνεχίζει να χτίζει πάνω στα 120 χρόνια ΕΠΑΝεφεύρεσης των μαλλιών, ΕΠΑΝΑπροσδιορισμού του χρώματος, ΕΠΑΝΑκαθορισμού των τάσεων στα μαλλιά, ΕΠανάστασης στην εκπαίδευση, ΕΠΑΝΑπροωθώντας την επιτυχία των κομμωτηρίων και ΕΠΑΝενισχύοντας συνεργασίες…

Επειδή η επιτυχία σας είναι και δική μας!

Το 2018 θα είναι μια χρονιά επαναπροσδιορισμού των μαλλιών με νέα συναρπαστικά brands και λανσαρίσματα προϊόντων – για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.schwarzkopfpro.com. Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τη @schwarzkopfpro στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναζητήστε το hashtag #SKPFacts όπου η Schwarzkopf Professional αποκαλύπτει 120 σημεία που γιορτάζει στα 120 χρόνια της επαναστατικής κομμωτικής!