Κρήτη: 17 νεκροί από τροχαία μέσα σε μόλις 3 μήνες - Κεντρική Εικόνα

Κρήτη: 17 νεκροί από τροχαία μέσα σε μόλις 3 μήνες

21 Μαρτίου 2018Πολιτική & Οικονομία

Σχετικά άρθρα

Από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα έχουν καταγραφεί 13 τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη, ενώ από αυτά έχουμε θρηνήσει 17 συνολικά νεκρούς. Σύμφωνα με την έρευνα του cretapost, τα περισσότερα δυστυχήματα καταγράφονται τον Μάρτιο καθώς από 1η Μαρτίου έχουν σημειωθεί έξι θανατηφόρα στα οποία έχουν χάσει την ζωή τους οκτώ άτομα.

«Μαύρη» ημέρα αποτελεί η 19η Μαρτίου καθώς έγιναν τρία δυστυχήματα και σκοτώθηκαν συνολικά πέντε άτομα! Δύο είναι τα τραγικότερα τροχαία δυστυχήματα που – μέχρι στιγμής – έχουν καταγραφεί σε επίπεδο Κρήτης.

Το πρώτο είναι το πολύνεκρο που σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Αγίας Πελαγίας όταν τρία άτομα έχασαν την ζωή τους. Πρόκειται για τον 23χρονο Χρήστο και την 22χρονη αρραβωνιαστικιά του Μαρία αλλά και την μητέρα της Δέσποινα. Στο τροχαίο τραυματίστηκαν σοβαρά ο 47χρονος πατέρας της Μαρίας αλλά και η 15χρονη αδερφή της Χριστίνα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος, συγκρούστηκε με όχημα που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Πηγή: Cretapost