Μ.Σπυράκη: "Η κυβέρνηση αγκάλιασε τον Σαββίδη αλλά μόλις είδε το πιστόλι αποφάσισε να πάρει αποστάσεις" - Κεντρική Εικόνα

Μ.Σπυράκη: "Η κυβέρνηση αγκάλιασε τον Σαββίδη αλλά μόλις είδε το πιστόλι αποφάσισε να πάρει αποστάσεις"

19 Μαρτίου 2018Πολιτική & Οικονομία

Σχετικά άρθρα

Η εκπρόσωπος Τύπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη τόνισε σε δηλώσεις της ότι «η κυβέρνηση αγκάλιασε τον Σαββίδη. Δεν φρόντισε να αγκαλιάσει και να εφαρμόσει την νομιμότητα ενώ μόλις είδε το πιστόλι αποφάσισε να πάρει αποστάσεις», προσθέτοντας ότι «δεν θέλουμε επενδυτές με κουμπούρια».

Η κ. Σπυράκη μιλώντας στο ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση τελειώνει» και ανέφερε πως υποτίμησαν το θέμα με τους έλληνες στρατιωτικούς. «Η κυβέρνηση έπρεπε να μην υποτιμήσει το περιστατικό» είπε για να συμπληρώσει ότι δεν είναι δυνατόν ο ένας υπουργός της κυβέρνησης να μιλά για ομήρους και ο άλλος να τον κατηγορεί για υπερφίαλο πολιτικό λόγο. 

Αναφερόμενη στη σχέση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, υποστήριξε ότι «ο μοναδικός συνεκτικός ιστός δεν είναι άλλος από την παραμονή στην εξουσία». Ξεχνούν, είπε, κάθε διαφορά και μένουν αγκαλιασμένοι . «Ο κ. Καμμένος θυμώνει και ξεθυμώνει για να μείνει στην καρέκλα», σημείωσε.