Νέα έκθεση του Arno Elias στην γκαλερί Yellow Korner  - Κεντρική Εικόνα

Νέα έκθεση του Arno Elias στην γκαλερί Yellow Korner

23 Φεβρουαρίου 2018Πολιτική & Οικονομία

"I’m Not a Trophy": Η Τέχνη στην υπηρεσία των άγριων ζώων. Μια θεματική έκθεση με φωτογραφίες της Cara Delevigne από τον Arno Elias σε περιορισμένο αριθμό, σε υποστήριξη της προστασίας των άγριων ζώων, έρχεται στην γκαλερί Yellow Korner Athens έως τις 4 Απριλίου 2018.

Από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Απριλίου, η γκαλερί Yellow Korner παρουσιάζει τη δουλειά του Arno Elias σε μια έκθεση στρατευμένη υπέρ της προστασίας των άγριων ζώων. Σε συνέχεια της παγκόσμιας κατακραυγής για την κλοπή του Cecil, του άγριου λιονταριού,το 2005, ο Arno Elias ίδρυσε την Ένωση "I'm Not a Trophy”, με στόχο να επισημάνει την εκμετάλλευση των άγριων ζώων. Παράλληλα, υπογράφει μια σειρά φωτογραφιών με πρωτοποριακές καλλιτεχικές επιλογές. Η ηθοποιός και μοντέλο Cara Delevigne δίνει στην καμπάνια παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και απήχηση.

Παρουσιάζοντας τα έργα αυτά σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, η Yellow Korner συνεισφέρει στην αύξηση της γνώσης για την καμπάνια αυτή και υπογραμμίζει το ρόλο της στην υπηρεσία της τέχνης της φωτογραφίας με κοινωνικό - πολιτικό ρόλο.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων Cara. Elephant και Cara.Lion θα διατεθούν στην ένωση του Arno Elias I'm Not a Trophy". Η σειρά περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά έργα.