Σαρώνει σε εισιτήρια ο Black Panther - Κεντρική Εικόνα

Σαρώνει σε εισιτήρια ο Black Panther

20 Φεβρουαρίου 2018Εικόνα στην Αγορά

Σχεδόν 50.000 θεατές υποδέχτηκαν τον καινούργιο ήρωα της Marvel στις ελληνικές αίθουσες. Συγκεκριμένα, ο «Black Panther» έκοψε 49.022 εισιτήρια μέσα στις 5 πρώτες μέρες προβολής του, σε 114 αίθουσες σε πανελλαδικό κύκλωμα.

Η ταινία κατάφερε να κατακτήσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς μόνο με τις εισπράξεις του πρώτου τετραημέρου και τα 235 εκατομμύρια δολάρια στις αμερικανικές αίθουσες μπήκε στην 12η θέση στην λίστα της Marvel για τις συνολικές εισπράξεις των ταινιών της, κοιτάζοντας με άνεση τις υψηλότερες θέσεις.

Παράλληλα, έγινε η 5η ταινία που ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια δολάρια σε αμερικανικό άνοιγμα και κατέκτησε το τρίτο καλύτερο άνοιγμα τετραημέρου στην ιστορία, ενώ έγινε και η ταινία με το δεύτερο καλύτερο σύνολο εισπράξεων στην ιστορία για ημέρα εκτός τριημέρου (τη Δευτέρα η ταινία συγκέντρωσε 33,2 εκατομμύρια δολάρια, πίσω από τα 40.1 εκατομμύρια του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»).

H ταινία έχει φτάσει ήδη τα 404 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις, μονάχα στις πρώτες 5 ημέρες προβολής της, καθιστώντας ιδιαίτερη αισιόδοξη την πορεία της, και εξόχως βασιλική την υποδοχή της.

H ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους και σε 3D από την Feelgood.